najnoviji poduhvati  
           
 

Kako je brand nastajao, došlo je do pojave plagijata na tržištu. To je bio prvi znak da je brand stvoren. Pošto je moralo zaštititi potrošače od plagijata i zadržati imidž i renome vina, Preduzeće I.B.I.S. je napravilo zaokret i uvelo neke novine na tržište. Stara staklena flaša zamenjena je novom (po reakciji konzumenata – boljom), a plutani zatvarač je uvezen iz Italije i na njemu je odštampan znak IBIS, koji je garantovao originalnost proizvoda. Etiketa je takođe promenjena i prilagođena novom ruhu uz zlatotisak Muskat Krokan.

Preduzeće I.B.I.S. je 2000. godine, registrovalo proizvod  Muskat Krokan kod Zavoda za intelektualnu svojinu pod rednim brojem 45331, tako da je brend Muskat Krokan  i zvanično počeo da živi.

Ljubitelji ovog vrhunskog belog vina su u vrlo kratkom roku bili obavešteni o ovim promenama i zaštiti originala, i renome Krokana je očuvan.

Naravno, to nije bilo sve. Za svoje verne konzumente, Krokan je dobio i luksuzno pakovanje, tako da je ovo prestižno vino postalo nezaobilazni poklon pri svakom važnijem susretu, slavlju ili poslovnom sastanku.

 
           
   
  design by djordjevski@gmail.com 2008